Uterum

Våra flexibla system gör att vi kan bygga uterum tillsammans med våra kunder utifrån deras visioner. Vi har lång erfarenhet av att rita och bygga konstruktioner i glas, plast & aluminium. Ni har troligen en ganska klar bild över hur ni vill att ert uterum skall se ut, vi har kunskapen om bärighet, ventilation, vattenavledning och konstruktion. Ring oss så kommer vi med förslag och idéer.

Form

Uterum med inglasad sluss

Praktisk lösning

Här har vi byggt ihop ett fristående uterum med boningshuset, iform av en sluss i glas och aluminium. Nu kan ägarna gå torrskodda även om regnet vräker ner.

Funktion

Ute och inne flyter samman till ett.

Uterum

Uterum är en enklare sluten tillbyggnad på ett hus, med minst en glasad sida, som gör att man kan använda uteplatsen längre tid under året. Ett enkelt uterum används mest under sommaråret. Är uterummet isolerat så att det går att använda året runt, så kallas det för vinterträdgård.
Ladda ner en broschyr.

Släpp in ljuset

Att investera i ett uterum är att investera i er själva

Att umgås

Att investera i ett uterum är att investera i er själva. Många av våra kunder berättar att deras uterum har blivit centralpunkten när de umgås med vänner och familj, både sommartid och vintertid.

Öppna landskap

Ett välisolerat uterum för Svenskt klimat, hela året.

Skaparglädje

Att skapa ett rum med känsla av rymd är ett önskemål många av våra kunder har. Då vi tillverkar glaspartier efter era mått och ritningar kan vi skapa nästan vilka lösningar som helst.

Livskvalitet

Ett uterum från TOTALU AB, ett rum att njuta i.